Fitbit voegt mogelijkheid tot telefoontjes aannemen toe aan Sense 2 en Versa 4

Google-dochterbedrijf Fitbit voegt via een update de mogelijkheid toe om oproepen aan te nemen aan de in augustus gepresenteerde Sense 2 en Versa 4. De fitnesstrackers hadden al een speaker en microfoon, maar ermee bellen was nog niet mogelijk.

Het wordt alleen mogelijk om inkomende oproepen aan te nemen, meldt 9to5Google. Het zelf bellen vanaf de wearables is vooralsnog niet mogelijk. Het is onbekend of dat op een later moment wel zal komen. Oudere Fitbits hadden al wel de mogelijkheid om telefoontjes aan te nemen, maar die functie zat bij de release niet in de Versa 4 en Sense 2.

De functie zit in firmwareversie 1.184.52, samen met de mogelijkheid om het scherm uit te zetten door de handpalm erop te leggen. Die functie zit al sinds jaar en dag in andere wearables, maar was op de Fitbits tot nu toe niet te vinden. Fitbit is sinds enige tijd eigendom van Google. Sinds Google het bedrijf overnam, bleef Fitbit producten onder eigen naam uitbrengen, al is er ook een Pixel Watch onder naam van Google verschenen.

Fitbit Versa 4 en Sense 2
De Fitbit Versa 4 en Sense 2 naast elkaar

About Author

Geef een reactie